آزمون کنکور به صورت تستی برگزار می شود و بنابراین نیاز است که همه داوطلبانی که می خواهند در کنکور سراسری به موفقیت برسند، با تکنیک های تست زنی آشنا شوند و در استفاده از این تکنیک های تست زنی، به مهارت برسند. در این مقاله می خواهیم به همین تکنیک های تست زنی اشاره کنیم و درباره آن ها صحبت کنیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با این تکنیک های تست زنی آشنا شوید و بتوانید با استفاده از آن ها در کنکور به موفقیت دلخواهتان برسید.

تکنیک های تست زنی

روش ها و تکنیک های تست زنی در منزل

تست های زمان دار را به صورت تک به تک بزنید.

یکی از مهم ترین تکنیک های تست زنی این است که تست های آموزشی را به صورت تک به تک بزنید. بعضی از بچه ها فکر می کنند از همان ابتدای کار باید تست ها را به صورت زماندار و دسته ای بزنند در صورتی که این فکر کاملاً اشتباه است و یکی از تکنیک های تست زنی همین است که شما تست های آموزشی را تک به تک و صرفاً برای آموزش زنید.

تست های متنوع از همه مبحث درس بزنید.

یکی دیگر از تکنیک های تست زنی این است که شما باید تست ها را طوری بررسی کنید و حل کنید که همه جای فصل و مبحث را پوشش بدهد. به همین دلیل است که میگوییم باید تست ها را به صورت مبحثی بزنید و این هم یکی دیگر از تکنیک های تست زنی است.

تست ها را به صورت مخلوط بزنید.

در انتهای فصل و بعد از تمام شدن کل درس، بخشی از تست ها را به صورت مخلوط حل کنید. یعنی تا قبل از تمام شدن فصل که تست ها را به صورت دسته ای بررسی می کردید، حالا باید تست ها را به صورت مخلوط هم بررسی کنید تا نهایت آمادگی را برای آزمون و در نهایت کنکور پیدا کنید.

تست های زماندارتان را با استفاده از کرنومتر بزنید.

حتماً بخشی از تست ها را باید به صورت زمان دار حل کنید. البته تست های زمان دار هم شرایط و زمان خاص خودشان را دارند. ولی نکته ای که باید به آن دقت کنید این است که باید تست های زمان دار را با استفاده از کرنومتر بزنید.

تست های کتابتان را نشاندار و علامت دار کنید.

یکی دیگر از تکنیک های تست زنی این است که باید تست های کتاب تست را نشاندار کنید.و علت این کار این است که در دورهای بعدی مطالعه منبع خوبی برای تمرین و همچنین بازیابی مطالب داشته باشید.

تست های تیپ را بشناسید و آن ها را علامت دار کنید.

یکی دیگر از تکنیک های تست زنی، شناسایی تست های تیپ یعنی تست های تکراری در کنکور است. تست های تیپ تست هایی هستند که هرسال در کنکور تکرار می شوند و شما باید و حتماً به آن ها مسلط باشید. به همین دلیل است که حل تست های کنکور سراسری حتی در قدم اول مطالعه بسیار توصیه می شود و یکی از تکنیک های تست زنی به حساب می آید.

نکات تست ها را استخراج کنید و آن ها را یادداشت کنید.

یکی دیگر از تکنیک های تست زنی، تحلیل تست ها و در کنار آن یادداشت کردن نکات تست ها است. شما با این کار یک منبع خوب برای مطالعه نکات خواهید داشت. البته باید دقت کنید که نوشتن نکات و به عبارتی استخراج نکات نباید در مرحله اول مطالعه انجام شود.

روش ها و تکنیک های تست زنی در آزمون

عبور از تست های مشکل و زمان بر

این تکنیک، یکی از مهم ترین تکنیک های تست زنی است. شما باید بتوانید از تست های دشوار و زمان گیر عبور کنید و این یک مهارت است که باید با تمرین و همچنین حل تست بسیار به دست بیاورید.

هدف گذاری

یکی دیگر از مهم ترین تکنیک های تست زنی، هدف گذاری در آزمون است. شما قبل از شرکت در آزمون باید بدانید که قرار است در آزمون به چه تعداد از سوالات پاسخ بدهید و به این می گویند هدف گذاری در آزمون!

استفاده از تکنیک بازگشت

یکی دیگر از مهم ترین تکنیک های تست زنی این است که شما بخشی از زمان خود را برای بازگشت به سوالات نگه دارید. شما با این کار می توانید سوالات را راحت تر حل کنید چون هم ذهنتان آرام تر است و هم چون سوالات را یکبار دیده اید، می توانید راجع به سوال بهتر فکر کنید.